Latinica | English
Економски факултет
Факултет са традицијом
Универзитет у Нишу

Приче о алумнистима

Марко Јеремић

Марко Јеремић је рођен у Нишу, где је завршио Средњу економску школу и 1995. године уписао Економски факултет. Током студија је био члан СУСЕФ-а (Стручно удружење студената Економског факултета), као и председник студената четврте године у Савезу студената (шк. 1998/99.). Студирање није посматрао само као пуки долазак на предавања и полагање испита, већ је желео да као млада особа упије што више знања, па је активно учествовао у организацији разних трибина. Током бомбардовања 1999. Године био је у групи студената која је нашу истину путем интернета ширила у свет из факултетских просторија. Дипломирао је 2000. године.

На Економском факултету у Нишу стекао је титулу Мастер економиста шк. 2008/2009. године, на академским студијама другог степена - модул International business development, као резултат TEMPUS програма које реализован заједно са Универзитетом за пословне студије ESC Clermont Ferrand из Француске. Мастер теза је била под називом: „Управљање продајном силом у банкама“.

Након што је завршио основне студије у року, 2000. године прво запослење је било у банкарском сектору у коме је радио преко петнаест година. Захваљујући добром образовању које је понео са Факултета, а које су му преносили професори са пуно елана, почео је да гради успешну каријеру. Радио је у АИК банци, Еуробанци, Banca Intesa на разним позицијама, а од 2006. године на менаџерским позицијама (Регионални координатор у Еуробанци и Директор за пословање са физичким лицима и малим бизнисом – Регионални центар Ниш у Banca Intesa). Као човек који тежи широком и разноликом знању, почиње да ради од 2016. године као помоћник извршитеља за финансије у једној од најуспешнијих нишких канцеларија.

Током каријере прошао је обуке реномираних образовних кућа као што су Franklin Covey, Price Water House Coopers Academy, Harvard business school, Академије за банкарство и финансије итд.

Детаљније о каријери можете наћи на: www.linkedin.com/in/markojeremic

Говори енглески и француски језик, ожењен је и отац троје деце.

Уколико желите да Вашу причу поделите са нама, пошаљите нам маил на alumni@eknfak.ni.ac.rs и ми ћемо Вас контактирати

Упис

Студентске организације