Latinica | English
Економски факултет
Факултет са традицијом
Универзитет у Нишу

Приче о алумнистима

Ивана Динчић

Тренутна позиција захтева добро познавање финансија, али истовремено пружа могућност адаптације и константног учења током редовног посла, али и кроз бројне обуке. Финансијска анализа са припремом финансијских извештаја, за интерне и за екстерне потребе, омогућава директну везу између бизниса и финансијског аспекта пословања, тако да уз овај посао долази велика одговорност. Најбитније у вези са мојим послом је да сваки нови дан доноси нове изазове и нова искуства, а једно је сигурно – ја заиста волим оно што радим.

Темељи које сам поставила слушајући предавања и вежбе на Економском факултету у Нишу и пријатељи стечени у том периоду, омогућили су ми да пратим своју визију у жељи да је у потпуности остварим. Поред тога, послови које обављам у Финансијском сектору, пружају ми могућност да путем практичног рада употпуним своја теоријска знања стечена на Факултету. Рад са професорима и асистентима Економског факултета у Нишу, као и њихово несебично залагање на предавањима и вежбама, дало ми је добру основу за посао у коме се цени стечено знање кроз академско образовање.

Надам се да ћу овим путем својим будућим колегама помоћи у одабиру каријере и професионалног усмерења и да ћемо сви заједно бити одличан пример квалитета и добре праксе.

Уколико желите да Вашу причу поделите са нама, пошаљите нам маил на alumni@eknfak.ni.ac.rs и ми ћемо Вас контактирати

Упис

Студентске организације