Latinica | English
Економски факултет
Факултет са традицијом
Универзитет у Нишу

Приче о алумнистима

Слађана Радојловић

Током свог рада стекла је два звања, педагошког саветника и самосталног педагошког саветника, као и кредитног аналитичара 1. нивоа које је стекла у Народној банци Србије. Из Основа економије је остварила као ментор три друга места на републичким такмичењима из овог предмета и једно прво, у оквиру пројеката једно друго и једно треће место на националном нивоу и два прва и два друга места на регионалним такмичењима, такође у оквору пројеката намењених развоју образовања:

Друго место на Републичком такмичењу из Основа економије 2000. године

Друго место на Републичком такмичењу из Основа економије 2002. године

Друго место на Републичком такмичењу из Основа економије 2006. године

Прво место на Републичком такмичењу из Основа економије 2013. године

Треће место на националном такмичењу у пројекту Societe Generale банке 2016. године Иновације у банкарству

Прво место на регионалном такмичењу у пројекту Societe Generale банке 2016.

Друго место на регионалном такмичењу у предузетништву у оквиру пројекта “NaPred” 2018. године

Прво место на регионалном такмичењу у оквиру пројекта“NaPred” 2018. године (пројекат Константинове Терме)

Друго место на националном предузетничком такмичењу “NaPred” 2018. године

Прво место у категорији маркетиншког наступа у оквиру пројекта “Школа студентског и ученичког предузетништва” 2018. године на регионалном нивоу.

Добитник је Светосавске награде Филозофског факултета у Нишу за најбољу методичку припрему (треће место) 2019. године. Добитник је признања Најбољи едукатори Србије (једна од 10 најбољих наставника за 2018. годину Удружења за подстицање предузетништва Живојин Мишић уз подршку и жирирање Министарства просвете и Истраживачке станице Петница). Члан је комисије за лиценцу наставника економских школа у Србији испред Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Са ученицима и колегама је оформила ученичку компанију Naissa Consulting која нуди идеје за развој Ниша, региона и целе Србије, а које су засноване на компаративним предностима наше земље. Једна од идеја је награђена другим местом на националном нивоу. Награђене пројекте за развој Србије ученичке компаније Naissa Consulting са ђацима и колегиницама представила је у Привредној комори Србије 2. новембра 2018. године. Са награђеним пројектима ученика је упознала премијера Републике Србије. Њена жеља је да град добије пројекте на којима је радила са својим ђацима, а који би покренули привредни раст и развој региона и смањили незапосленост.

Обавља функцију PR - у Економској школи у Нишу, један је од креатора сајта школе.

Поносна је што је била студент Економског факултета у Нишу. Истиче да је на њему стекла пуно знања која су јој користила у послу којим се бави.

Лични едукативни сајт: sladjaekonomija1.wordpress.com

Уколико желите да Вашу причу поделите са нама, пошаљите нам маил на alumni@eknfak.ni.ac.rs и ми ћемо Вас контактирати

Упис

Студентске организације