УПИС НА ОСНОВНЕ СТУДИЈЕ

БЕСПЛАТНА ПРИПРЕМНА НАСТАВА

На факултету се сваке године организује припремна настава из предмета који се полажу на пријемном испиту. Припремна настава за пријемни испит организује се из предмета: Основи економије, Пословна економија, Математика и Социологија. Наставу изводе наставници Факултета, а пријемни испит се припрема према уџбеницима за средње школе и приручницима чији је издавач Факултет. Припремна настава организује се у периоду између завршетка наставе у средњој школи и пријемног испита на Факултету (средином јуна).

Распоред извођења припремне наставе

Припремна настава биће одржанa од 14. до 18. јуна 2021. онлајн посредством Zoom платформе (http://zoom.us) према следећем распореду:
   10:оо-11:оо - Основи економије (Meeting ID: 978 8980 7657 )
   11:оо-12:оо - Пословна економија (Meeting ID: 993 2151 1628 )
   10:оо-11:оо - Математика (Meeting ID: 938 4734 8140 )
   11:оо-12:оо - Социологија (Meeting ID: 938 3631 4447 )

Како да слушате предавања?

Предавање покрећете кликом на одговарајући Meeting ID. Упутство за инсталацију и коришћење Зум апликације можете да преузмете са ове везе:

Припремна настава

Економски факултет у Нишу ће у наредном периоду организовати онлајн припреме пријемног испита за упис на Факултет. Ове припреме ће бити бесплатне и имају за циљ да вам помогну да што боље савладате градиво и успешно урадите пријемни испит

У том смислу, на сајту Факултета се налазе примери тестови из претходних година са решењима. Након тога, биће вам омогућен онлајн контакт са професорима Факултета, и постављени додатни садржаји који ће бити у функцији припрема за пријемни испит.

Преузмите примере тестова из претходних година:

Припремна настава одржаће се од 14. до 18. јуна 2021. године

Припремна настава за кандидате заинтересоване за упис у прву годину основних академских студија у школској 2021/2022. години биће организована током 5 дана.

Како се пријавити за слушање припремне наставе?

Кандидати се могу пријавити на е-маил: upis@eknfak.ni.ac.rs . У наслову е-маила (Subject-у) ставити „Пријава за припремну наставу“, а у самом е-маилу навести име и презиме, контакт телефон и одабрани предмет за слушање припремне наставе (Основи економије, Пословна економија, Математика или Социологија).